Over ons

FOLAT is een toonaangevende producent en importeur van party producten. Het bedrijf werd opgericht in 1993 door Marc Mulckhuyse en Alex Adrichem, twee gedreven ondernemers. 

Folat BV is een groeiend en dynamisch bedrijf. Wij bouwen aan een succesvolle toekomst, waarbij onze feestelijke producten een glimlach op het gezicht tovert van onze klanten, van jong tot “ietsjes ouder”, van eiland tot vasteland, op welke gelegenheid dan ook!
 
We verwachten veel maar hebben ook veel te bieden.
 
Wanneer je voor Folat kiest (en wij kiezen voor jou), dan behoor je tot een team van professionele medewerkers. Kwaliteit en klantvriendelijkheid behoren tot onze hoogste prioriteit. Tegelijkertijd communiceren wij op een informele manier en wij waarderen ieders meedenken om onderscheidend te blijven.
 
We rekenen op flexibiliteit en verantwoordelijkheidsgevoel. Bij Folat kan iedereen zijn zegje doen. Wij stellen het op prijs dat mensen voorstellen doen om de zaken beter aan te pakken. Wij zijn blij dat onze medewerkers ondernemingsgezind zijn en graag de handen uit de mouwen steken om van Folat een nog betere werkplek te maken.
 
We zijn altijd op zoek naar de meest capabele medewerkers op alle niveaus.
 
Met een portfolio van 8.000 producten, jaarlijks een introductie van 800 nieuwe producten, tientallen internationale licenties en private label producten, behoort Folat tot de top-10 van de bedrijven in feestartikelen in Europa.
 
Bepalend voor het succes zijn enerzijds creativiteit en marktgerichtheid, anderzijds beheersing van de productketen, van ontwerp tot en met opslag & distributie en wereldwijde verkoop. Vanuit een eigen team in China wordt, onder Nederlandse leiding, inkoop en productie in het Verre Oosten lokaal aangestuurd.
 
De verkoop vindt plaats via meerdere kanalen, waaronder een Europese web-shop. Vanuit haar moderne warehouse bedient Folat meer dan 3.000 afnemers en retailers in binnen- en buitenland op maat via uitgekiende logistiek, variërend van fast shipment (binnen 48 uur) tot ‘just in time’.

Bij Folat B.V. zijn de volgende 0 vacatures beschikbaar:

Wij helpen je graag verder op JoBBsquare. Wekelijks hebben wij hier 7000 nieuwe vacatures!

Jij een baan, wij geven kinderen een betere toekomst!

Doordat jij gebruik maakt van onze vacatureservice, geven wij kinderen een betere toekomst.

Lees hoe we dat doen