Over ons

Ferro Footwear B.V. bestaat sinds 1996 en is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste marktspelers op het gebied van casual/sportieve kinder-, dames- en herenschoenen.
 
De in eigen huis ontwikkelde collecties worden voor het merendeel in Europa verkocht maar vinden ook steeds meer hun weg daarbuiten.

Door het op de voet volgen van de marktontwikkelingen, de goede contacten met onze klanten en de sterke relaties met onze ( voornamelijk) Verre Oosten leveranciers, zijn we nog steeds een groeiende onderneming.

Ferro Footwear B.V. is een commerciële klantgerichte onderneming, boordevol ambitie die haar  professionele, flexibele en innovatieve werknemers aanmoedigt om steeds allert te blijven en probleemvoorkomend en oplossend te denken.
Binnen de eigen verantwoordelijkheden en collegiale sfeer dagen wij onze medewerkers uit op zoek te gaan naar nieuwe of verbeterde werkwijzen die bijdragen aan onze servicegerichte doelstellingen en producten.

Ferro Footwear maakt naast o.a. Sport Concept (UMBRO) en Sporttrading deel uit van de RNFgroep. (in totaal ± 65 werknemers)


 

Bij Ferro Footwear B.V. zijn de volgende 0 vacatures beschikbaar:

Geen resultaten gevonden