Over ons

Féju biedt automatisering én telecom oplossingen. Wij geloven dat die twee elkaar moeten versterken, zodat uw mensen zo productief mogelijk kunnen zijn. Daarom hebben we bijvoorbeeld ook een samenwerkende 24/7 bereikbaarheidsdienst. Want uw bedrijfsprocessen moeten ook ’s nachts en in het weekend door kunnen gaan.

Automatisering en telecom moeten meegroeien met de ontwikkelingen in uw bedrijf. Wij komen regelmatig bij u langs, om op de hoogte te blijven van die ontwikkelingen. Regelmatig persoonlijk contact is essentieel voor een goede samenwerking. Alleen dan kunnen wij u de beste oplossingen bieden.

Féju wil klanten ontzorgen. U hebt het druk genoeg met uw eigen business. Uw medewerkers moeten productief kunnen zijn zonder dat u zich daarover druk hoeft te maken.

Bij Féju draait het niet om producten, maar om maatwerk oplossingen. Dat begint altijd met een goed advies. Als u bijvoorbeeld zegt: ’Ik wil in de cloud’ onderzoeken wij eerst of dat past bij uw bedrijfsprocessen. Daar zijn we heel kritisch in. Soms raden we iets af, ook als dat betekent dat we niets kunnen verdienen. Eerlijk en goed advies is datgene waar het om draait.

Féju biedt de beste kwaliteit. Algemeen directeur Albert Jakobsen en operational manager Anton van Dam geven leiding aan een team van goed opgeleide adviseurs en zeer handige techneuten. Hun inzet, in combinatie met de nieuwste kennis én de bekende A-merken, maken dat u zonder zorgen kunt werken. Zo hebben we snel een klik met u!

Bij Féju Automatisering BV zijn de volgende 0 vacatures beschikbaar:

Geen resultaten gevonden

Jij een baan, wij geven kinderen een betere toekomst!

Doordat jij gebruik maakt van onze vacatureservice, geven wij kinderen een betere toekomst.

Lees hoe we dat doen