Over ons

In 1971 zijn we gestart als onafhankelijk familiebedrijf, we zijn trots op onze agrarische roots en dat we al meer dan 50 jaar gepassioneerd samenwerken met mensen en met de natuur. Onze rijke historie in aardappelteelt en aardappelproductie heeft geleid tot duurzame samenwerkingsverbanden met zowel klanten, telers als medewerkers. Relaties waar we veel waarde aan hechten. In België hebben we 2 fabrieken, in Lommel en in Sint-Truiden.

Onze visie: Growing together, from potatoes to happy faces.

Heb jij het Farm Frites DNA?

POWER staat voor Proud, Ownership, Working together, Entrepreneurship en Result. Je bent trots op het bedrijf waar je voor werkt, werkt samen en neemt eigenaarschap, je onderneemt en bent altijd op zoek naar resultaat! 

Werken bij Farm Frites is leuk, creatief en uitdagend. Daarom bieden we onze medewerkers een omgeving waarin hun individuele talenten tot bloei kunnen komen en hun persoonlijke doelen gerealiseerd kunnen worden.

Wij bieden daartoe ruime opleidings- en scholingsmogelijkheden, een werkklimaat waarin uitdaging en ondersteuning in evenwicht zijn en een promotiebeleid dat recht doet aan kunde en prestaties.

Farm Frites biedt haar medewerkers een prettige werkomgeving, een goed salaris en vele andere aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Herken jij je in het Farm Frites DNA ? bekijk dan onze vacature(s) en solliciteer ! Spontane sollicitaties worden ook altijd bekeken...

Bij Farm Frites International BV zijn de volgende 0 vacatures beschikbaar:

Ah, nee! Geen resultaat gevonden? Gelukkig hebben wij twee oplossingen voor je!

1. Pas de zoekfilters (aan de linkerkant) aan om wel vacatures van directe werkgevers te vinden die bij je passen.

2. Wil je direct aan het werk bij jou in de buurt? Kijk voor vacatures van uitzendbureaus op JoBBsquare.