Over ons

Buitenspeelgoed maken waar kinderen en ouders écht blij van worden. Met die droom begon Dutch Toys Group, ondertussen 5-voudig winnaar van de FD Gazellen Award, met het ontwikkelen van buitenspeelgoed onder de naam EXIT Toys. Eén ding wisten zij zeker: plezier staat altijd voorop! Dit geldt als vanzelfsprekend voor de kinderen die met het buitenspeelgoed spelen, maar ook intern is plezier in het werk een belangrijke pijler.

 

In de jaren die volgden ontdekten steeds meer consumenten de producten van het merk EXIT Toys en ook het assortiment is flink uitgebreid. Van trampolines tot voetbaldoelen en van skelters tot zwembaden: EXIT Toys heeft het allemaal. De organisatie is tegenwoordig actief in maar liefst dertig landen in Europa én zelfs tot ver daarbuiten.

 

De kracht van EXIT Toys is, naast een aansprekend design en een aantrekkelijke prijs/kwaliteitverhouding, dat de logistiek is afgestemd op het koopgedrag van de (inter)nationale (online) consument. EXIT Toys kan dan ook zeer snel leveren aan haar distributienetwerk.

Bij EXIT Toys zijn de volgende 0 vacatures beschikbaar:

Ah, nee! Geen resultaat gevonden? Gelukkig hebben wij twee oplossingen voor je!

1. Pas de zoekfilters (aan de linkerkant) aan om wel vacatures van directe werkgevers te vinden die bij je passen.

2. Wil je direct aan het werk bij jou in de buurt? Kijk voor vacatures van uitzendbureaus op JoBBsquare.