Over ons


EuroPAC Alarmcentrale is een gerenommeerde Particuliere Alarm Centrale gevestigd in Oss welke haar afnemers ondersteunt, adviseert, en assisteert middels moderne technologieën en pro actieve houding in het creëren in nieuwe vormen van dienstverlening en juist daardoor een toonaangevende positie heeft ingenomen in het beveiligingslandschap en als zodanig Nationaal en Internationaal wordt erkend en herkend, is dan ook vanzelfsprekend in het bezit van alle relevante certificeringen waaronder ISO 9001, BORG PAC, EN 50518, BRL Cameratoezicht Openbare Plaatsen.
EuroPAC Alarmcentrale is geheel onafhankelijk en dankzij een innovatief concept waarbij persoonlijk geboden service aan de klant het uitgangspunt is, gaan wij verder dan de traditionele alarmcentrales. Onze alarmcentrale zal dankzij jou positieve bijdrage, een leidinggevende positie blijven innemen.
EuroPAC Alarmcentrale kent een zeer platte organisatie structuur en hanteert vanzelfsprekend de normen van het CCV, de wettelijke eisen van de Wet Particuliere Beveiligingsorganisaties en Recherchebureaus. Hiervoor heeft EuroPAC Alarmcentrale de vergunning gekregen van het Ministerie van Justitie ( nummer PAC 105 )