Over ons

Over ESSENZA HOME:
ESSENZA HOME ontwerpt, produceert en distribueert trendy homestyling collecties voor zowel de eigen merken ESSENZA en COVERS & CO als de licentiemerken Esprit, Marc O’Polo en Pip Studio. Onze collectie bestaat uit luxe bed- en badtextiel, woonaccessoires, homewear en beachwear. ?Met dit uitgebreide productassortiment en meerdere seizoenscollecties per jaar bieden wij een totaalconcept voor het interieur; van slaapkamer en badkamer tot woonkamer. 

ESSENZA HOME richt zich zowel op de B2B-markt als de B2C-markt. Tot onze B2B-klanten behoren bijvoorbeeld (online) warenhuizen, slaapwinkels en bodyfashionshops. Via onze webshop op www.essenzahome.nl verkopen we direct aan de consument. 

Het hoofdkantoor van ESSENZA HOME - waar jij komt te werken - bevindt zich in Amerongen, op de prachtige Utrechtse Heuvelrug. In de toekomst (binnen 2 jaar) verhuist het hoofdkantoor naar Utrecht. Ons centrale magazijn staat in Borken (Duitsland), waar ook ons Duitse Customer Service team zit. Verder werken we met diverse verkoopkantoren, distributeurs en agenten over de hele wereld. 

Bij Essenza Home zijn de volgende 0 vacatures beschikbaar:

Geen resultaten gevonden

Jij een baan, wij geven kinderen een betere toekomst!

Doordat jij gebruik maakt van onze vacatureservice, geven wij kinderen een betere toekomst.

Lees hoe we dat doen