Over ons

Econocom (opgericht in 1974 in Frankrijk) is een Belgisch beursgenoteerd bedrijf. Ze zijn een Europese provider van business-to-business services op het gebied van digitalisering. Momenteel zijn ze actief in 19 landen met meer dan 11.000 werknemers. Vanuit de visie dat iedere duurzame digitale innovatie start bij de gebruiker en met een unieke combinatie van technologische en financiële expertise, vergroot Econocom de wendbaarheid en het succes van organisaties. Econocom ontwerpt, financiert en begeleidt de digitale transformatie van bedrijven.  

Econocom Nederland is met 300 professionals actief binnen drie verschillende activiteiten: Technology Management & Financing, Products & Solutions en Services. Zij bieden concrete, relevante oplossingen aan die de toegang tot digitale technologieën vereenvoudigen. Kortom, hun visie is dat de beschikbaarheid en het gebruik van digitale apparatuur belangrijker is dan het bezit er van. Dit maken zij mogelijk door maatwerk oplossingen inclusief services op het gebied van digitale transformatie te bieden aan bedrijven en instellingen in geselecteerde markten. In Nederland zijn ze actief binnen de volgende marktsegmenten: overheid, onderwijs, zorg en het groot MKB.  

Vanwege verdere uitbreiding van de Technology Management & Finance activiteit, willen wij voor onze vestiging in Nieuwegein kennis maken met een gedreven:
 
Manager Operations
Nieuwegein

Bij Econocom is de volgende vacature beschikbaar:

Jij een baan, wij geven kinderen een betere toekomst!

Doordat jij gebruik maakt van onze vacatureservice, geven wij kinderen een betere toekomst.

Lees hoe we dat doen