Over ons

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van innovatieve klantgerichte oplossingen op het gebied van compounds. Wij bestaan uit circa 90 gedreven professionals die elke dag samenwerken om het onmogelijke mogelijk te maken voor onze klanten. Wij kenmerken ons door ondernemerschap, ontwikkeling van innovatieve producten, klant- en oplossingsgerichtheid. We bieden kunststofoplossingen voor verschillende toepassingen in industrieën zoals Bouw en Constructie, Automobiel en Verpakkingen. Onze compounds worden geproduceerd op twee locaties in Enschede en één in Roermond. Onze klanten kopen de welbekende merken Yparex™ en EcoForte™

Wij zijn internationaal actief, verkopen wereldwijd en hebben een productielocatie in Jakarta. Voor meer informatie kun je ook een kijkje nemen op onze website.



Ik kan zeggen dat er echt geïnvesteerd wordt in mens en bedrijf. Er heerst een informele sfeer, waarbij je vooral ook jezelf mag zijn. Vrijdag is het altijd tijd voor een snack of broodje, wat een hoop gezelligheid met zich mee brengt!
Tia van Mast
Tia van Mast Supply Chain Medewerker