Over ons

EBP is een Europese groep die marktleider is op het vlak van informatie over en begeleiding bij aanbestedingen in België en Nederland.

De hoofdzetel van EBP is gevestigd in Jette, Brussel en ons kantoor in Nederland bevindt zich in Deventer.

De EBP-groep verleent ondersteuning bij aanbestedingen & privé-opdrachten aan bedrijven en overheden in België, Nederland, Luxemburg en Frankrijk. Deze ondersteuning vertaalt zich in informatie, advies, opleiding & vorming en ICT-Tools.

In Nederland commercialiseert EBP het online beheerplatform van aanbestedingen onder het merk ‘Aanbestedingskalender.nl’.
Meer dan 5.000 bedrijven in België, Nederland en Frankrijk kiezen voor EBP voor het opvolgen van overheidsopdrachten via op maat gemaakte abonnementsformules.

EBP staat voor hoge kwaliteit en betrouwbaarheid door de manuele controle en classificatie van elke aanbestedingsaankondiging. Ook alle privé-bouwprojecten zowel de officiële bouwaanvragen-& vergunningen als de bouwheren die wij ontmoeten via beurzen, site en partnerships kan u bij ons vinden.

Onze waarden werden opgesteld door de werknemers zelf en getuigen van een grote betrokkenheid in onze organisatie.  De waarden zijn innovatie, betrokkenheid, kwaliteit, teamspirit en communicatie.

EBP/Aanbestedingskalender.nl zijn dochterondernemingen van het Franse Infopro Digital.  Zij zijn een toonaangevende informatie- en dienstengroep. De strategie van de groep is gericht op de ontwikkeling van sterke merken, innovatie en digitale transformatie.

Bij EBP is de volgende vacature beschikbaar:

Jij een baan, wij geven kinderen een betere toekomst!

Doordat jij gebruik maakt van onze vacatureservice, geven wij kinderen een betere toekomst.

Lees hoe we dat doen