Over ons

Met een team van vijftien personen ontwikkelen wij digitale producten, IT bedrijven en maatwerk software. De échte combinatie van business en IT staat voor ons centraal. Wij werken alleen met gemotiveerde en ondernemende mensen, die altijd voor het beste willen gaan.

Een webapplicatie die de capaciteit van de Nederlandse ziekenhuizen raamt, een financieel KPI dashboard voor poppodia en een volledig horeca kassasysteem. Dit is zo een kleine greep uit de maatwerk software die wij ontwikkeld hebben.

Ons team heeft jarenlange ervaring met webdevelopment (Laravel, Meteor, React, Vue.js) én ondernemerschap. Tevens is het team de afgelopen periode versterkt waardoor er ook expertise over UX/UI, sales en marketing aanwezig is op kantoor.

De programmeurs van DUODEKA snappen hoe belangrijk business vaardigheden zijn voor de ontwikkeling van techniek en bezitten deze. Zij zijn communicatief vaardig en kunnen goed plannen. Zij ervaren het als een competitie om zo effectief mogelijk tot resultaten te komen en tevens hoge kwaliteit code aan te leveren. Verder begrijpen onze programmeurs dat het de eindklant geen bal interesseert hoe complex de achterkant van een systeem is. IT moet ervoor zorgen dat de klant zich kan focussen op waar hij of zij echt goed in is, dat is waar het om gaat.
Vind jij het ook gaaf om bedrijven te helpen door innovatieve IT oplossingen te ontwikkelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Jouw sollicitatie ontvangen wij graag op daan@duodeka.nl
 

Bij DUODEKA zijn de volgende 0 vacatures beschikbaar:

Wij helpen je graag verder op JoBBsquare. Wekelijks hebben wij hier 7000 nieuwe vacatures!

Jij een baan, wij geven kinderen een betere toekomst!

Doordat jij gebruik maakt van onze vacatureservice, geven wij kinderen een betere toekomst.

Lees hoe we dat doen