Over ons

DUODEKA is een Venture Builder opgestart door Tilburgse IT ondernemers. Wij zijn gespecialiseerd in het bedenken, valideren en ontwikkelen van digitale producten, apps en platformen.

Samen met ondernemers en evt. investeerders ontwikkelen wij digitale producten die als een apart bedrijf in de markt worden gezet.

Enerzijds bedenken wij onze eigen digitale concepten, ontwikkelen én vermarkten deze. Anderzijds, ontwikkelen wij in opdracht van het MKB digitale producten die een business model digitaal transformeren.

Ons team heeft jarenlange ervaring met webdevelopment (Laravel, Meteor, React, Vue.js) en ondernemerschap. Tevens beschikt ons team over expertise over UX/UI, sales en marketing. 

Vind jij het gaaf om bedrijven te helpen met het zetten van de volgende stap in digitale transformatie en het ontwikkelen van een nieuwe business? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ons commerciële software team ontwikkelt voornamelijk in PHP (Laravel) en Javascript (Meteor). Daarbij maken we gebruik van front-end frameworks zoals ReactJS en Vue.JS. Verder werken we natuurlijk met programma’s als JIRA, Git, Adobe XD, InVision en Visual Studio Code.

Bij DUODEKA zijn de volgende 0 vacatures beschikbaar:

Pas de zoekfilters aan om wel vacatures te vinden die bij je passen.

Wij helpen je ook graag verder op JoBBsquare. Wekelijks hebben wij hier 7000 nieuwe vacatures!

Jij een baan, wij geven kinderen een betere toekomst!

Doordat jij gebruik maakt van onze vacatureservice, geven wij kinderen een betere toekomst.

Lees hoe we dat doen