Over ons

Meer dan 30 jaar ervaring en een scherp oog voor detail. Dat is wat DrontenBouw u kan bieden voor uw bouw & verbouw plannen. Wij nemen al uw zorgen uit handen met een goed advies voor, tijdens en na het verbouwproces DrontenBouw sinds 1990 De activiteiten van DrontenBouw BV zijn zeer breed en strekken zich uit tot het vervangen van een raam of deur tot het bouwen van complete woningen en bedrijfspanden.

DrontenBouw BV richt zich op de lokale nieuwbouw- en verbouwmarkt binnen de Gemeente Dronten (Dronten, Swifterbant, Biddinghuizen, Ketelhaven, buitengebied) en heeft daar een goede naam en bekendheid opgebouwd door kwalitatief hoogwaardig werk af te leveren. Onze opdrachtgevers zijn particulieren, bedrijven, scholen, winkels en instellingen. Ons team van goed opgeleide en ervaren mensen staat garant voor een doordachte en gedegen uitvoering van de werkzaamheden binnen een redelijke tijd. Wij hechten veel waarde aan een goede en plezierige relatie met de klant en zullen proberen de overlast tijdens de werkzaamheden zoveel mogelijk te beperken. DrontenBouw BV coördineert alle werkzaamheden, dus u heeft één aanspreekpunt.

DrontenBouw BV blijft eindverantwoordelijk en kan u een jarenlang probleemloos gebruik van het geleverde werk garanderen

Bij DrontenBouw is de volgende vacature beschikbaar: