Over ons

Dreumex B.V. is al meer dan vijftig jaar een toonaangevende producent op het gebied van handreinigings- en handverzorgingsconcepten voor de business-to-business sector. Onze producten kom je van oudsher tegen in branches waar je zwaar bevuilde handen kunt vinden, zoals bijvoorbeeld  de autobranche, de bouw of de industrie. Maar door slimme en vernieuwende ontwikkelingen, maken we inmiddels ook producten van goede kwaliteit voor alle andere plaatsen waar mensen buitenshuis hun handen wassen. Daarnaast worden inmiddels ook andere chemische en cosmetische producten en vloeistoffen vervaardigd. Al deze processen, van product ontwikkeling tot productie, afvullen en verpakken, vinden plaats in de Dreumex groep. Met locaties in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en de USA, zorgt Dreumex wereldwijd voor schone en verzorgde handen.
 
De cultuur binnen Dreumex is te kenmerken als vernieuwend, informeel, open en gericht op prestaties. Medewerkers van Dreumex zijn te omschrijven als mensen die graag eigen initiatief tonen, zich verantwoordelijk voelen voor hun werk, betrokken zijn bij de organisatie, een praktische instelling hebben en gedreven te werk gaan.
.
 
Met vestigingen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk levert Dreumex deze producten in meer dan dertig landen, met als gevolg schone en verzorgde handen over de hele wereld.

Bij Dreumex B.V. zijn de volgende 0 vacatures beschikbaar:

Wij helpen je graag verder op JoBBsquare. Wekelijks hebben wij hier 7000 nieuwe vacatures!

Jij een baan, wij geven kinderen een betere toekomst!

Doordat jij gebruik maakt van onze vacatureservice, geven wij kinderen een betere toekomst.

Lees hoe we dat doen