Over ons

Partner van Mitsubishi

Diesel Equipment Trading B.V. (DET) is een belangrijke partner van Mitsubishi Turbocharger and Engine Europe B.V. Naast het feit dat we de officiële distributeur voor Mitsubishi industriële dieselmotoren en onderdelen in de Benelux zijn, zijn we ook het distributiecentrum van Mitsubishi Turbocharger and Engine Europe B.V. voor kleine motoren in Europa (L-serie t/m S-serie).

Service op maat

DET onderscheidt zich door zijn uitstekende service. De ondersteuning gaat een stuk verder dan ondersteuning per telefoon en e-mail. Het komt geregeld voor dat specialisten van DET op locatie bij de klant te vinden zijn. Daarnaast assisteren we onze klanten wereldwijd met advies over de aanschaf van onderdelen en helpen we ze in de keuze voor de juiste materialen.  

Dichtbij de bron

Doordat DET zo dicht op de bron zit, fungeert het als een verlengstuk van Mitsubishi importeur Mitsubishi Turbocharger and Engine Europe B.V. in Almere. Motoren worden vaak direct afgeleverd bij DET, wat de medewerkers de gelegenheid geeft om de nieuwste productontwikkelingen op de voet te volgen. Zo blijft DET voortdurend zijn kennis vergroten en kunnen we bovendien de tijd tot het uitleveren van de motoren tot een minimum beperken. 

Bij DET is de volgende vacature beschikbaar: