Over ons

Desmi Pump Technology
Desmi is een wereldwijde onderneming die gespecialiseerd is in de ontwikkeling, engineering en productie van pomp en pompoplossingen die zowel lokaal als wereldwijd worden ingezet voor de scheepvaart, industrie, defensie, bestrijding van olierampen en in de breedste zin in utility, koeling/heating.

Het hoofdkantoor is gevestigd in Denemarken en wereldwijd zijn er produktie locaties voor de Desmi produkten. Deze eigen produkten worden door Desmi in meer dan 100 landen verkocht via eigen landelijk gevestigde bedrijven en distribituers op zes continenten.

Naast pompen worden er complete Ballast Water Managment Systemen (BWMS) en Automation Systemen ontwikkeld, geinstalleerd en onderhouden. Het BWMS systeem zorgt dat er schoon ballast water wordt ingenomen en geloosd. De Automation Systemen leveren efficientere oplossingen voor installaties aan boord van schepen maar ook voor landinstallaties waardoor er brandstof en energie wordt bespaard. Dit geeft reductie van kosten en minder belasting van het milieu.

Voor meer informatie zie www.DESMI.com

Bij DESMI zijn de volgende 0 vacatures beschikbaar:

Wij helpen je graag verder op JoBBsquare. Wekelijks hebben wij hier 7000 nieuwe vacatures!

Jij een baan, wij geven kinderen een betere toekomst!

Doordat jij gebruik maakt van onze vacatureservice, geven wij kinderen een betere toekomst.

Lees hoe we dat doen