Over ons

Bostik is wereldmarktleider in de ontwikkeling, productie en verkoop van smart adhesives. Met 14 Research & Technical Centres, meer dan 50 productielocaties, 6000 medewerkers en 125 jaar ervaring is Bostik actief in 40 landen. Bostik richt zich op drie ‘key markets': Industrial, Construction en Consumer. Sinds 2015 opereert Bostik als zelfstandige onderneming onder de vlag van de multinational Arkema.

Den Braven is sinds 2016 een onderdeel van Arkema – Bostik. Den Braven is een internationale organisatie met ongeveer 1.200 medewerkers wereldwijd. Deze medewerkers werken verspreid over 8 productielocaties en 25 verkoop- en distributiekantoren. Den Braven is gespecialiseerd in de productie van kwalitatief hoogwaardige kitten, lijmen, purschuimen en technische sprays en leveren aan de bouw, industrie en doe-het-zelf branche. 

De Benelux organisatie van Bostik - Den Braven bestaat uit 2 productielocaties in Nederland, een verkoopkantoor in ’s-Hertogenbosch en een verkoopkantoor in België. In totaal werken hier zo’n 400 medewerkers. De toekomst zien wij met vertrouwen tegemoet. Daarom hebben we de afgelopen jaren flink geïnvesteerd in systemen, medewerkers en de productie-omgeving.

Bij Den Braven Benelux zijn de volgende 0 vacatures beschikbaar:

Wij helpen je graag verder op JoBBsquare. Wekelijks hebben wij hier 7000 nieuwe vacatures!

Jij een baan, wij geven kinderen een betere toekomst!

Doordat jij gebruik maakt van onze vacatureservice, geven wij kinderen een betere toekomst.

Lees hoe we dat doen