Over ons

De Praktijk biedt onderzoek en (ambulante) behandeling aan kinderen, jongeren en jongvolwassenen en hun gezinnen bij (vermoeden van) psychiatrische problematiek. Dit gebeurt door een team van krachtige professionals (het multidisciplinair behandelteam, bestaande uit psychiaters, klinisch psycholoog, GZ-psychologen, basispsychologen, systeemtherapeuten, vaktherapeuten en ambulant werkers) die met actuele kennis de behandeling vorm geven in nauwe aansluiting op de vragen en mogelijkheden van de kinderen/jongeren en hun gezin.

Wij werken binnen de regio Noord-Holland noord en bij voorkeur zo dicht mogelijk bij de cliënten. Naast de ambulante afdelingen op verschillende locaties hebben wij een F-ACT team met collega-instellingen voor de cliënten die zeer intensieve zorg nodig hebben.

De Praktijk is sinds 2015 gefuseerd met Parlan Jeugdhulp. Samen bieden we het brede palet van jeugdhulp met alle aspecten hierbij. Het verder uitwerken van de integratie van jeugd en opvoedhulp en kinder- en jeugdpsychiatrie is een belangrijk thema binnen de organisatie. Uitgangspunt hierbij is om met ieders deskundigheid de zorg voor kinderen, jongeren en hun gezinnen te versterken.
 

Bij De Praktijk zijn de volgende vacatures beschikbaar:

Aantal: 0

Geen resultaten gevonden