Over ons

Als internationaal gecertificeerde en erkende verhuis- en herhuisvestingsspecialist ontzorgt De Haan Verhuizingen wij bij één van de meest belangrijke en stressvolle gebeurtenissen in een mensenleven c.q. bestaan van een organisatie. Wij geloven in de kracht van innovatieve en vakbekwaam betrokken medewerkers bij een optimale verhuizing. Hun flexibele aanpak, ambachtelijke inzichten, adequaat menselijk handelen, afspraak = afspraak, gevoel voor service én passie voor ons vak zijn essentieel.

Over De Haan Projectverhuizingen
De Haan behoort tot de top van de professionele projectverhuizers in Nederland. Haar innovatieve aanpak is toonaangevend in de branche, met bovendien een tevreden klantenkring die zich uitstrekt door heel Nederland.

De aanpak van De Haan

  • Innovatieve aanpak gericht op het minimaliseren van productieverlies.
  • Ervaren projectleiders voor een zorgeloze projectverhuizing.
  • Eigen vakkundige medewerkers met gespecialiseerde materialen voor de grootste verhuizingen.
  • Glasheldere offerte, draaiboek, opleverschema’s en een unieke ICT aanpak.
De Haan bezit het EPV keurmerk en voldoet hiermee aan de hoogste eisen op het gebied van het verhuizen van organisaties. Dit geeft u de garantie dat De Haan in staat is om ieder type bedrijfsverhuizing uit te voeren. Van grootschalige en complexe verhuizingen van kantoren, bedrijven, musea, laboratoria en scholen en kleine intensieve verhuizingen, zoals zorginstellingen. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over de verhuizing en kunt u zich concentreren op alle andere zaken die komen kijken bij een nieuwe locatie.

Bij De Haan Verhuizingen zijn de volgende 0 vacatures beschikbaar:

Wij helpen je graag verder op JoBBsquare. Wekelijks hebben wij hier 7000 nieuwe vacatures!

Jij een baan, wij geven kinderen een betere toekomst!

Doordat jij gebruik maakt van onze vacatureservice, geven wij kinderen een betere toekomst.

Lees hoe we dat doen