Waarom onze organisatie

Een dynamische omgeving
Leuke personeelskorting op al onze artikelen
Werken in een betrokken en leuk team!

Wij bieden

Met je personeelspas krijg je 20% korting op alle artikelen uit ons restaurant
Salarisschaal conform CAO
Opleidingsbudget

Onze recruiter

Suzanne van der Molen Kuipers

Over ons

De Bosrand is een groeiend en bloeiend familiebedrijf dat in 1980 is opgericht. Wij, de zes kinderen, werken samen met onze ouders in het bedrijf. We willen iedereen laten genieten van een sfeervolle groene leefomgeving. Ons tuincentrum kent onder andere een groot assortiment aan bloemen, planten, sfeerartikelen, een gezellig tuinrestaurant en een dierenafdeling. Wij willen mensen inspireren en informeren op het gebied van huis, tuin en dier.

Inmiddels bestaat het bedrijf uit vijf tuincentra  (Wassenaar, Oegstgeest, Alphen a/d Rijn, Rijsbergenen Woerden), twee groothandels (Wassenaar en Rijsbergen), een distributiecentrum (Oegstgeest) en eigen kwekerijen (oa in Rijnsburg).

In 2020 is het nieuwste tuincentrum met het distributiecentrum in Oegstgeest gerealiseerd met een nieuw hoofdkantoor. waar wij het team voor de webshop, marketing, ICT en de productinformatie verder gaan uitbreiden.

Wij blijven investeren in de toekomst van het bedrijf en in ons team zodat ook de volgende generatie trots kan zijn op De Bosrand en een bezoek aan onze winkels een mooie beleving blijft. Kom jij ons daarbij helpen en het team versterken?


Onze waarden

Familiebedrijf
De tweede generatie staat nu aan het roer van dit mooie familiebedrijf.
Informeel
De Bosrand is een informele organisatie met korte lijnen.
Persoonlijke ontwikkeling
Onze mensen zijn ons grootste kapitaal! We investeren graag de ontwikkeling van onze medewerkers.

Bij De Bosrand Wassenaar Groothandel is de volgende vacature beschikbaar:

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Leuk dat je geïnteresseerd bent in een vacature bij De Bosrand! Je solliciteert eenvoudig via onze "werken bij" pagina of via pz@tcdebosrand.nl. Meteen ontvang je een ontvangstbevestiging.
Eerste reactie
Binnen vijf werkdagen ontvang je terugkoppeling op je sollicitatie. Zien we voldoende aansluiting? Dan word je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek op locatie.
Eerste interview
Het eerste gesprek het je met de (assistent) bedrijfsleider van de locatie. We maken kennis met elkaar en bespreken jouw en onze wensen.
Aanbod
Hebben wij een goed gevoel na het eerste gesprek dan volgt er direct een aanbod.
Aangenomen
Yes je bent aangenomen! Welkom in ons team :) op de eerste dag staat er een groen welkomst cadeau op je te wachten.
Onboarding
Tijdens deze fase zullen we je alles leren over De Bosrand en de groen kennis die je wellicht nog mist.
Proeftijd
Je proeftijd van twee maanden is voorbij! Na een einde proeftijd gesprek met je leidinggevende ben je klaar voor een mooie en groene carrière bij De Bosrand.