Over ons

Crematoria Twente exploiteert momenteel 2 crematoria in Enschede en Almelo. Binnen deze 2 locaties bieden wij nabestaanden de mogelijkheid om respectvol en volledig naar eigen wens afscheid van hun dierbare te nemen. Inlevingsvermogen, gastvrijheid, betrokkenheid en flexibiliteit zijn daarbij belangrijke uitgangspunten voor Crematoria Twente.

Op dit moment zijn er concrete bouwplannen voor de nieuwbouw van 2 locaties in de regio, waardoor we straks verspreid over 4 locaties (met 7 aula’s en 9 gastenkamers) ruim 4000 crematies op jaarbasis voor de inwoners van Twente mogen verzorgen. Dit doen we met een team van ruim 50 betrokken medewerkers. Samen zijn we verantwoordelijk voor excellente dienstverlening aan onze gasten (nabestaanden en hun genodigden en uitvaartleiders).

Ons nieuw op te zetten en verder vorm te geven contact centrum is verantwoordelijk voor het plannen en vastleggen van alle crematieplechtigheden, het adviseren van nabestaanden en uitvaartleiders over de verschillende mogelijkheden op de 4 locaties en het informeren van de verschillende operationele afdelingen over de wensen van nabestaanden en de gemaakte afspraken met de uitvaartleider. Tevens worden vanuit het contact centrum ook alle afspraken met nabestaanden gepland als het gaat om het bestemmen van de as en geven zij hierover informatie/advies. Alle inkomende telefoontjes en de ontvangst van bezoekers bij de algemene receptie in Enschede worden door de medewerkers van het contact centrum verzorgd. Het contact centrum zal gaan bestaan uit een team van 10 medewerkers (ca. 6 FTE).
Voor deze nieuw op te zetten afdeling zoeken wij op korte termijn een manager contact centrum.
 

Bij Crematoria Twente zijn de volgende 0 vacatures beschikbaar:

Wij helpen je graag verder op JoBBsquare. Wekelijks hebben wij hier 7000 nieuwe vacatures!

Jij een baan, wij geven kinderen een betere toekomst!

Doordat jij gebruik maakt van onze vacatureservice, geven wij kinderen een betere toekomst.

Lees hoe we dat doen