Waarom onze organisatie

Kleurrijk en betekenisvol met elkaar
Bij Cordaan kies niet voor een baan, maar voor een loopbaan. De volgende stap, die bepaal jij.

Wij bieden

Salaris conform CAO VVT, GHZ of GGZ.
Pensioensopbouw bij PFZW.
Werken vanuit huis mogelijk

Over ons

Cordaan,

professioneel maar persoonlijk genoeg om jezelf te zijn.ย ย 

Om de kwaliteit van hun werk te verbeteren, moeten zorgorganisaties samenwerken. Zo is Cordaan ontstaan. Maar ook in een grote organisatie blijft het mensenwerk. Dat praatje bij binnenkomst 's morgens. ' Delany, ben je ook nog wakker geworden van het onweer?' Die hand op de schouder. Als ergens de balans tussen professioneel en persoonlijk belangrijk is, is het hier. De balans van Cordaan.

Als de maatschappij verandert, blijven wij niet achter. Meer oog voor zelfredzaamheid. Mensen in hun waarde laten. Ze hun eigen leven laten regisseren. Liefst thuis, in hun eigen omgeving. We bieden ondersteuning in de samenleving van vandaag. Aan mensen die aangewezen zijn op verzorging of verpleging, aan mensen met een verstandelijke beperking of aan mensen met psychische problemen. Van jong tot oud. Ook bij onze medewerkers zoeken we naar balans. De balans tussen diploma's en liefde voor je vak. Tussen aanpakken en aandacht. Kortom, tussen professioneel en persoonlijk.



Onze waarden

Kleurrijk
Wij respecteren en waarderen zelfstandigheid en eigen keuzes. Iedereen moet zo veel mogelijk het leven kunnen leiden dat die wenst.
Dichtbij
Wij bieden ondersteuning zodat mensen zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven. Liefst thuis, in hun eigen omgeving. Of, als dat niet kan, in een zorgomgeving waar mensen zich veilig voelen.
Vriendelijk
Medewerkers bij Cordaan zijn professioneel, werken met plezier en voelen zich gewaardeerd om hun inzet, betrokkenheid en aandachtige zorg.
Zorgzaam
Cordaan biedt die zorg en begeleiding kleinschalig, in en rond verschillende locaties maar ook gewoon in de wijk, zo veel mogelijk thuis of โ€˜als thuisโ€™.
Stimulerend
Het stimuleren van ieders mogelijkheden staat hoog in het vaandel.
Sinds 1 oktober 2020 ben ik werkzaam als persoonlijk begeleider.Ik ben Cordaan dan ook zeer dankbaar dat ik op deze leuke woning de kans krijg om de kneepjes van het management vak te leren en mij uiteindelijk te ontwikkelen tot teammanager.
Tijs Tijmann
Tijs Tijmann Persoonlijk Begeleider

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Je levert een CV en een korte motivatie in.
Eerste reactie
De recruiter reageert binnen 24 uur op jouw sollicitatie.
Telefonische screening
De recruiter neemt contact op voor een eerste screening en kijkt met jou naar de vacature waar je op gesolliciteerd hebt.
Eerste interview
Het eerste en tweede interview zijn vaak op locatie bij de hiring manager.
Aanbod
De hiring manager doet een aanbod voor het contract.
Aangenomen
Yes, aangenomen! Welkom bij Cordaan. De manager plant een eerste werkdag in.
Onboarding
Hallo! Welkom bij Cordaan, de eerste werkdag staat gepland, je maakt kennis met je collega's en sluit aan bij de welkomstdag met al je andere nieuwe collega's.