Over ons

Coppens Diervoeding is gevestigd in Helmond en produceert diervoeders die zij verkoopt aan ondernemers in de pluimvee- en varkenssector. Het zelfstandig familiebedrijf Coppens is met ruim 90 jaar historie en circa 70 medewerkers een slagvaardige organisatie en is door haar heldere strategische keuzes de afgelopen jaren sterk gegroeid. De visie: ’elke dag kunnen vertrouwen op eerlijke en gezonde voeding voor dier en mens’ staat centraal in de keuzes die gemaakt worden.

De betrokken medewerkers hebben een hoog kennisniveau en werken resultaatgericht. Coppens biedt door haar vernieuwende aanpak haar klanten economisch perspectief en continuïteit. Daarbij staan voedselveiligheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel, zowel als het gaat om voeding als om advies. Coppens toont sector brede initiatieven en draagt bij aan een groeiend respect dat de varkens- en pluimveehouders verdienen in de huidige maatschappij. Kortom, Coppens Diervoeding produceert en verkoopt met aandacht voor haar omgeving. 

Werken bij
Werken bij Coppens Diervoeding betekent werken in een dynamische omgeving waar de communicatielijnen kort zijn. We beschikken over een zeer moderne productielocatie. Onze medewerkers hebben affiniteit met de agrarische sector en weten wat er bij klanten speelt. De wil om te vernieuwen en te verbeteren leeft in alle lagen van het bedrijf. De ondernemersgeest, die kenmerkend is voor een familiebedrijf als Coppens, is duidelijk voelbaar.Â