Over ons

CoperniCare richt zich met name op het ontwikkelen van applicaties op het gebied van Track & Trace, logistiek én koppelingen in de gezondheidszorg. Voor een groot aantal ziekenhuizen en klinieken helpen onze oplossingen bij het registreren en traceren van medische artikelen, implantaten, disposables, instrumenten en apparatuur, in combinatie met optimalisatie van het voorraadbeheer en de goederenlogistiek. Hierin zijn we marktleider, innovatief en toonaangevend. 

Vanuit ons inspirerende moderne kantoor in Hoofddorp, recht tegenover Schiphol en langs de A4 met een prachtig uitzicht , werken wij met ca. 20 medewerkers aan interessante business cases. 

De organisatie
CoperniCare is een business unit binnen Copernicus Interchange Technology, www.copernicus.nl. Copernicus heeft een passie voor het koppelen van applicaties, systemen en handelspartners. Integreren zit in ons DNA! Daarom helpen wij onze klanten met het uitwisselen van gegevens en het aansluiten op de systemen van hun handelspartners. Wij werken voor een groot aantal ziekenhuizen en bekende bedrijven zoals VOS Logistics, Score,Stedin, DHL en KPN.

 

Bij CoperniCare zijn de volgende 0 vacatures beschikbaar:

Wij helpen je graag verder op JoBBsquare. Wekelijks hebben wij hier 7000 nieuwe vacatures!

Jij een baan, wij geven kinderen een betere toekomst!

Doordat jij gebruik maakt van onze vacatureservice, geven wij kinderen een betere toekomst.

Lees hoe we dat doen