Over ons

Mastermate is een technische groothandel met 34 vestigingen in Nederland voor bouw- en bouwgerelateerde bedrijven. Wij bestaan uit een hechte groep van zeven regionale familiebedrijven die, samen binnen deze daadkrachtige landelijke organisatie, staan voor kwaliteit en persoonlijk vakmanschap. 
 
Wij hebben een breed assortiment ijzerwaren, gereedschappen en hang- en sluitwerk. Onze enthousiaste medewerkers delen hun professionele vakkennis en praktijkervaring met onze klanten. Wij bieden maatwerkadvies en ontwikkelen samen met klanten oplossingen die werken! Onze klanten zijn o.a. bouwbedrijven, zzp’ers, woningcorporaties, onderhoudsbedrijven, technische diensten en industriële bedrijven.
 
Er werken ca 450 medewerkers bij Mastermate verdeeld over 34 vestigingen. De bedrijfscultuur is informeel met het sociale karakter dat past bij een familiebedrijf. Er heerst een open en collegiale sfeer.
 
Sterk, Open, Behulpzaam en Dichtbij zijn onze kernwaarden. Werken bij Mastermate betekent dat je een leuke groep collega's krijgt. Jij vindt het belangrijk om voldoening in je werk te vinden en wij bieden de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. Want waarom alleen werken, als je ook nog kunt groeien! Kortom, redenen genoeg om voor Mastermate te willen werken.

Bij Coöperatie Mastermate B.A. is de volgende vacature beschikbaar: