Over ons

People feel better in Colt conditions

Colt is meer dan 85 jaar wereldwijd gespecialiseerd in het creëren van een gezonde, duurzame, veilige en productieve werk- en leefomgeving. Colt ontwerpt, levert en monteert systemen op het gebied van klimaatbeheersing en brandveiligheid in de industrie, utiliteit en infratechniek. Daarnaast verzorgt Colt service & onderhoud aan de installaties. 

Betrouwbaarheid, expertise en het delen van kennis met klanten zijn voor Colt belangrijke speerpunten. Colt helpt bedrijven en organisaties met integrale oplossingen die bijdragen aan duurzame en efficiënte bedrijfsvoering door levering van innovatieve en hoogwaardige producten en diensten.

 Colt is een multidisciplinaire organisatie en actief binnen de volgende vakgebieden:

* Klimaatbeheersing (ventilatie, koeling, verwarming, warmteterugwinning, luchtbevochtiging, geluidsbeheersing)
* Luchtreiniging (ventilatie, afzuiging)
* Brandveiligheid (rook- en warmteafvoersystemen)
* Buitenzonwering en daglichttechniek (esthetische gebouwelementen, louvres)
* Service & Onderhoud

 Colt zet zich in voor (de ontwikkeling van) duurzame systemen door gebruik te maken van natuurlijke elementen. Hierbij vormen energie- en kostenbesparende technologieën, TCO, onderhoudsvraag en levensduur de leidraad. Door het continue delen van opgedane kennis en ervaring  fungeert Colt als kenniscentrum binnen bovengenoemde vakgebieden. Wie voor Colt kiest, kiest voor een gezonde, veilige, duurzame en productieve werk- en leefomgeving.

Colt International werd in Nederland opgericht in 1960. De vestiging in Cuijk telt ca. 200 medewerkers. Colt International  is onderdeel van de Colt Group of Companies, vertegenwoordigd in meer dan 70 landen, met meer dan 900 medewerkers.

Bij Colt International zijn de volgende 0 vacatures beschikbaar:

Geen resultaten gevonden

Jij een baan, wij geven kinderen een betere toekomst!

Doordat jij gebruik maakt van onze vacatureservice, geven wij kinderen een betere toekomst.

Lees hoe we dat doen