Over ons

Een Colt klimaat is een beter leefklimaat

Colt International heeft als doel haar klanten een gezonde, veilige, duurzame en productieve werk- en leefomgeving te bieden. Colt streeft er naar dat de geleverde diensten en producten zo min mogelijk belastend zijn voor het milieu en dat op duurzame wijze gebruik gemaakt wordt van natuurlijke energiebronnen. Colt levert haar klanten integrale oplossingen, uitgevoerd met nieuwe technieken die energie besparen of combinaties van technieken met nieuwe ontwikkelingen die goed zijn voor mens en milieu. Oplossingen die de klant in staat stellen de eigen carbon footprint te verbeteren en een duurzame groei te realiseren. De vakgebieden waarin Colt gespecialiseerd is, zijn:

  • IndustriĆ«le klimaattechniek
  • Klimaattechniek in de utiliteitsbouw
  • Brandveiligheid
  • Buitenzonwering
  • Service en Onderhoud aan installaties

Colt zet volledig in op (de ontwikkeling van) duurzame systemen. Hierbij vormen energie- en kostenbesparende technologieƫn, TCO, onderhoudsvraag en levensduur de leidraad. Colt kiest er voor de opgedane kennis en ervaring te delen en fungeert dan ook als kenniscentrum binnen haar vakgebieden. Wie voor Colt kiest, kiest voor een gezonde, veilige, duurzame en productieve werk- en leefomgeving.

Colt International werd in Nederland opgericht in 1960. De vestiging in Cuijk telt ca. 200 medewerkers. Colt International is onderdeel van de Colt Group of Companies, vertegenwoordigd in meer dan 70 landen, met meer dan 900 medewerkers.

Bij Colt International zijn de volgende 0 vacatures beschikbaar:

Geen resultaten gevonden