Over ons

Coloriet is in Flevoland één van de grotere aanbieders van diensten op het gebied van wonen, welzijn en zorg met locaties in Lelystad, Dronten en Zeewolde. Meer dan 1200 cliënten maken gebruik van onze diensten. Ruim 1100 medewerkers en zo'n 470 vrijwilligers ondersteunen de cliënten bij hun wens om zo zelfstandig mogelijk te wonen. In het omgaan met elkaar en met onze cliënten handelen wij vanuit de waarden: vriendelijk, verantwoordelijk, deskundig en passie.
In en rondom Coloriet de Regenboog bieden we onze cliënten een breed pakket aan diensten. Op de afdeling verblijven cliënten die meer & minder complexe zorg ontvangen. Dit varieert dan van kortdurende tot langdurige zorg, al dan niet met behandeling. Wij hebben oog voor de cliënt en zetten de schouders eronder om een goede woon- en leefomgeving te creëren voor onze cliënten. Tevens hebben wij de kwaliteit van zorg- en dienstverlening hoog in het vaandel staan. Ons belangrijkste doel is dat de cliënt tevreden is, waar we in een prettige werksfeer met veel plezier samen aan werken.
Deze locatie vormt het hart van het woonservicegebied. Naast activiteiten, diensten en wijkzorg bij mensen thuis, biedt De Regenboog zorg binnen de muren. Dit variëert van kleinschalige woongroepen voor dementerenden tot appartementen voor mensen die complexe zorg nodig hebben. Ook zijn er een zotel voor mensen die tijdelijk zorg nodig hebben en drie dagcentra. In Swifterbant is één van deze dagcentra.

Bij Coloriet de Regenboog zijn de volgende vacatures beschikbaar:

Aantal: 0

Geen resultaten gevonden