Over ons

Coldec Particles (www.coldec.nl is wereldwijd de grootste producent van kleurvlokken. Kleurvlokken en kleurchips die worden gebruikt voor (decoratieve) effecten in wand- en/of vloerafwerking.
 
Coldec Particles maakt onderdeel uit van de Coldec Group (www.coldecgroup.nl). De Coldec Group beweegt zich in de wereld van decoratie. Producten van Coldec vinden hun weg in een veelvoud van toepassingen, van grondstof tot eindproduct, van kleurvlokken tot verf. Innovatie, betrouwbaarheid en kwaliteit zijn uitgangspunten voor haar succes. Coldec is internationaal georiënteerd.
 
De Coldec Group bestaat verder uit de volgende ondernemingen: Studio Coldec, Coldec China en Decoverf.nl.
 
Studio Coldec (www.studiocoldec.nl) ontwikkelt, produceert en levert innovatieve verfproducten voor wand- en vloerafwerking in binnen- en buitenland, offline en online.
 
Coldec China (www.coldec.cn) is de (franchise)winkelketen die Studio Coldec in samenwerking met een Chinese partner heeft opgezet in China. De winkels verkopen producten die ontwikkeld en geproduceerd zijn door Studio Coldec.
 
Decoverf.nl is de leukste webshop voor betaalbare verf, want goede verf hoeft niet duur te zijn. Decoverf.nl doet het net even anders dan de anderen in de traditionele verfindustrie. Hun verf bestel je eenvoudig online!
 
Binnen de Coldec Group is Coldec Particles (40 medewerkers) in Vaassen verantwoordelijk voor de ontvangst, verwerking en levering van de orders. De onderneming levert aan 40 landen. De productie organisatie is ingedeeld in 6 units. De werkzaamheden variëren van handwerk tot semi proces batch gestuurde productie. Op dit moment is er een vacature voor de functie van Supply Chain Planner.

Bij Coldec Particles via LEV Carrièremakers zijn de volgende 0 vacatures beschikbaar:

Wij helpen je graag verder op JoBBsquare. Wekelijks hebben wij hier 7000 nieuwe vacatures!

Jij een baan, wij geven kinderen een betere toekomst!

Doordat jij gebruik maakt van onze vacatureservice, geven wij kinderen een betere toekomst.

Lees hoe we dat doen