Over ons

‘Wordt opgemerkt door onze slimme oplossingen!’

COCON Print & Fulfilment is in 1988 opgericht en maakt onderdeel uit van Simon Holdings (Engeland), een solide en betrouwbare moedermaatschappij die in een brede portfolio van opdrachtgevers en in diverse branches actief is met personeelsrecruitment. Wij zijn gevestigd in Doetinchem en door sterke groei inmiddels drie keer zijn verhuisd. Het  huidige pand dat we in 2000 naar onze eigen inzichten hebben gebouwd, geeft alle mogelijkheden voor verdere uitbreiding van onze diverse disciplines. Waar we in 1988 begonnen met het bedrukken van envloppen zijn we inmiddels uitgegroeit tot een crossmediaal bedrijf. Als full service bedrijf verzorgen wij de gehele dienstverlening in de off- en online communicatie voor onze klanten. Vanuit een groot magazijn met ruim 10.000 palletplaatsen beheren we de acture voorraad, orders en (e)- fulfilement voor vele diverse webshops.  

Het verschil van COCON print & fulfilment.

Met flexibiliteit, oprechte interesse en het vinden van een kostenbesparende en efficiënte oplossing voor elk vraagstuk levert COCON print & fulfilment toegevoegde waarde. De werkwijze kenmerkt zich door een grote betrokkenheid bij de klant, efficiency en flexibiliteit. Ze zijn ijzersterk in verrassende, creatieve oplossingen en streven ernaar de verwachtingen van de klanten te overtreffen. Om deze relaties goed te onderhouden zijn onze accountmanagers dagelijks in contact om de wensen en behoeften van klanten te inventariseren en om advies te geven. Samen komen zij altijd tot een oplossing.

Kortom, Cocon is actief op gebied van drukwerk & vormgeving, fulfilment en creatieve conceptontwikkeling.

Ons team bestaat momenteel uit een kleine vijftig toegewijde mensen. Door een continue sterke groei zijn we altijd op zoek naar goede logistieke en sales toppers die ons team kunnen versterken zodat we onze klanten nóg beter kunnen bedienen.

Weten wat Cocon doet en wie haar klanten zijn? Bekijk dan de volgende klantcase eens: www.coconprint.nl/nl/klantcase-wijzer-over-de-basisschool/