Over ons

As we create a colorful, capable and cleaner world through chemistry, we invite you to join our team to harness the power of chemistry to shape markets, redefine industries and improve lives for billions of people around the world.

Wat zoekt een operator in Dordrecht en Rotterdam bij Chemours?
Als operator wil je afwisselend werk, een collegiaal team, groeimogelijkheden en natuurlijk een goed salaris. Bij Chemours krijg je alle waardering van je collega’s op elk niveau én een uitstekende beloning.

Wat vindt een procesoperator bij Chemours?  

Als procesoperator wil je afwisselend werk, een collegiaal team, groeimogelijkheden en natuurlijk een goed salaris. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de processen en voor de veiligheid van iedereen op de fabriek én in de omgeving. Bij Chemours krijg je alle waardering van je collega’s op elk niveau én een uitstekende beloning. 


Operators zijn tevreden bij Chemours
In onze moderne fabrieken maken wij onder meer het anti aanbak- en smeermiddel Teflon en het schone koelmiddel Opteon, voor de airco’s van bijvoorbeeld auto’s en supermarkten. Dat gaat met hoogwaardige processen, die je niet één-twee-drie onder de knie hebt. Wij werken je serieus in zodat je snel kwaliteit kunt leveren. En ben je eenmaal thuis in de fabriek, dan doen we er alles aan om te zorgen dat jij tevreden bent en blijft. Dat lukt heel aardig. Vraag maar aan je collega-operators bij Chemours. Er zijn er die al tientallen jaren heel tevreden bij ons werken.

Bij Chemours Netherlands B.V. zijn de volgende 0 vacatures beschikbaar:

Wij helpen je graag verder op JoBBsquare. Wekelijks hebben wij hier 7000 nieuwe vacatures!

Jij een baan, wij geven kinderen een betere toekomst!

Doordat jij gebruik maakt van onze vacatureservice, geven wij kinderen een betere toekomst.

Lees hoe we dat doen