Over ons

Wij zijn Chain
Technische professionals met een uitgesproken resultaatgericht karakter. Gedreven doorzetters, harde werkers, inventieve denkers. Met een praktische en daadkrachtige aanpak die leidt tot een oplossing of volgende stap. Maar ook een sociale werkgever met inlevingsvermogen en oprechte aandacht. Wij zijn Chain.

Chain maakt ambities waar
Wij geloven in het talent en de ambities van mensen. Het is onze missie om dat talent te ontwikkelen zodat jij die ambities waar kunt maken. Als jij gemotiveerd bent en met plezier en passie aan het werk gaat, draag je bij aan het succes van onze opdrachtgevers. Daar investeren wij graag in.

Partner in business
Onze opdrachtgevers zijn specialistische bedrijven in de techniek. Gerenommeerde organisaties die actief zijn in verschillende technische branches. Samen met hen brengen we de processen, knelpunten en doelstellingen in kaart. Wij bieden de ondersteuning die nodig is om hun ambities te realiseren. Met een breed scala aan diensten en maatwerkoplossingen helpen we onze klanten echt verder.

Laat jij je graag uitdagen ?
Heb jij de ambitie om je talent verder te ontwikkelen en het maximale uit jezelf te halen? Ben jij de technische professional die ervaring wil opdoen bij grote bedrijven in uitdagende projecten? Heb jij oog voor het grotere verband en ga je voor een beter resultaat?

Dan ben jij de professional die we zoeken. Neem contact met ons op en wij vertellen je alles over de mogelijkheden voor een carrière bij Chain.