Waarom onze organisatie

Elke dag uniek: jij, in diverse zorgsettings, helpt cliënten met complexe zorgbehoeften.
Focus op zorg: beperkt aantal cliënten, volledige aandacht, minder tijdsverspilling aan papierwerk.
Vrijheid: regie over werktijd, controle over werkdruk, meerdere projecten, behoud van werkplezier.

Wij bieden

mogelijkheid tot een lease auto
veel mogelijkheden tot training en opleidingen
Regie op je rooster

Over ons

De Careflex Zorg Groep is de meest gevraagde externe partner binnen de complexe zorg in Nederland. Samen met onze opdrachtgevers werken we aan kwaliteit en continuïteit binnen de verstandelijk gehandicaptenzorg, geestelijke gezondheidszorg en jeugdzorg. 

Onze kernteams worden ingezet om de zorg voor een cliënt tijdelijk over te nemen. Daarnaast detacheren we hoogopgeleide specialisten. En we bieden maatwerk opleidingen voor zowel onze eigen als externe medewerkers.

Het is onze ambitie om het leven voor mensen met een uitdaging een beetje beter, makkelijker en prettiger te maken. De cliënt staat daarbij centraal. Hoe lastig, gevaarlijk of complex gedrag ook is, er is altijd iets positiefs, er is altijd een oplossing.

De beste zorg realiseer je met de beste mensen. Careflexers zijn bevlogen, authentiek en optimistisch. Het zijn vakmensen die weten wat ze doen, kunnen reflecteren en altijd in dialoog blijven met cliënten en collega’s. Ze kennen en bewaken hun grenzen maar zullen ook proberen daarover heen te kijken, te leren en te groeien


Onze waarden

Kundig
Constante groei en uitdaging drijven ons, omdat er altijd ruimte is voor leren. Zo behouden we nieuwsgierigheid en bekwaamheid om in elke situatie te ontdekken en te bieden wat vereist is.
Authentiek
Wij waarderen authentieke individuen die luisteren, zich uiten en grenzen stellen. Onze kracht ligt in oprechte verbinding, eerlijkheid en transparantie.
Gastvrij
Of je nu cliënt, partnermedewerker, of collega bent, streven wij ernaar dat iedereen zich thuis en gewaardeerd voelt. Alleen dan kunnen we samen echt impact hebben.
Bij Careflex bepaal ik mijn eigen rooster. Door een gezonde balans tussen werk en privé, heb ik alle energie om er te zijn voor cliënten.
Miranda

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
maak kenbaar dat je er aan denkt om Careflexer te worden
Telefonische kennismaking
Binnen twee werkdagen maken we telefonisch kennis.
Kennismakingsgesprek
In een gesprek met een van onze recruiters leer jij Careflex kennen en ontdekken wij wie jij bent
Tweede gesprek
Samen gaan we dieper in op je werk, je kwaliteiten en onze visie.
Aangenomen
We stellen je graag voor aan je collega's en je zorgmanager. Ook zorgen we ervoor dat alles voor je klaar staat
Aan de slag!
Je volgt enkele trainingen en bent klaar voor je eerste werkdag