Over ons

Careander ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking of ontwikkelingsachterstand. Wij werken vanuit de christelijke visie dat ieder mens uniek en waardevol is. Vanuit een veilige en stimulerende omgeving helpen wij mensen het beste uit zichzelf te halen. Hierdoor kunnen zij het leven leiden dat past bij hun talenten en ambities. Careander is actief in diverse plaatsen in Gelderland.

Careander heeft het Beste Werkgevers keurmerk toegekend gekregen. Het gaat om een drie sterren keurmerk, het hoogste dat mogelijk is. Dit betekent dat we boven het gemiddelde van de branche gehandicaptenzorg scoren.

Careander kiest ervoor om de cliënt centraal te stellen. Dat is de kern van onze visie. We kunnen alleen de cliënt centraal stellen als we werken met goed gemotiveerde medewerkers die hun werk met plezier uitoefenen. Dat is fijn voor onze medewerkers, maar het komt uiteindelijk ten goede aan de cliënt. Daarom zijn we blij met de resultaten van het onderzoek en de toekenning van het Beste Werkgevers keurmerk.

Bij Careander zijn de volgende 0 vacatures beschikbaar:

Wij helpen je graag verder op JoBBsquare. Wekelijks hebben wij hier 7000 nieuwe vacatures!

Jij een baan, wij geven kinderen een betere toekomst!

Doordat jij gebruik maakt van onze vacatureservice, geven wij kinderen een betere toekomst.

Lees hoe we dat doen