Over ons

Careander ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking of ontwikkelingsachterstand.Ā Wij werkenĀ vanuit deĀ christelijke visie dat ieder mens uniek en waardevol is.Ā Vanuit een veilige en stimulerende omgeving helpen wij mensen het beste uit zichzelf te halen. Hierdoor kunnen zij het leven leiden dat past bij hun talenten en ambities. Careander is actief in diverse plaatsen in Gelderland.

Careander heeft het Beste Werkgevers keurmerk toegekend gekregen. Het gaat om een drie sterren keurmerk, het hoogste dat mogelijk is. Dit betekent dat we boven het gemiddelde van de branche gehandicaptenzorg scoren.

Careander kiest ervoor om de cliƫnt centraal te stellen. Dat is de kern van onze visie. We kunnen alleen de cliƫnt centraal stellen als we werken met goed gemotiveerde medewerkers die hun werk met plezier uitoefenen. Dat is fijn voor onze medewerkers, maar het komt uiteindelijk ten goede aan de cliƫnt. Daarom zijn we blij met de resultaten van het onderzoek en de toekenning van het Beste Werkgevers keurmerk.