Over ons

Care Dienstengroep is een allround schoonmaakbedrijf met haar oorsprong in het oosten van het land. Vanuit een aantal vestigingen in het land bedienen we tegenwoordig onze opdrachtgevers die ook over het gehele land verspreid zitten. Het hoofdkantoor is gevestigd in Nijverdal.

Onze organisatie is groot geworden door veel inzet te tonen, geen half werk te leveren en innovatief te zijn. Bij ons staat de medewerker centraal betrokken en professionele medewerkers vormen de basis van onze dienstverlening.

Missie
Care Dienstengroep heeft een schonere werkomgeving als doel met een totaalpakket aan facilitaire dienstverlening. Hierbij valt te denken aan schoonmaakonderhoud, glasbewassing en gevelreiniging. Ook voor het reinigen van tapijt, het verzorgen van sanitaire voorzieningen en het verrichten van receptiediensten kan men bij Care Dienstengroep terecht. Onze kennis vloeit voort uit de jarenlange ervaring met kantoorpanden, schoolgebouwen, vakantieparken, hotels en evenementenlocaties.

Visie
Het leveren van maatwerk met als doel het optimaal ontzorgen van de opdrachtgever. Het optimaliseren dan wel vernieuwen van ons businessmodel is onze ambitie. Door het begeleiden en opleiden van onze medewerkers bewerkstelligen we anders leren kijken naar en denken over de uit te voeren werkzaamheden.

MVO
Care Dienstengroep zorgt voor haar omgeving: dit zorgen zit in onze naam. De wijze waarop we invulling geven aan de maatschappelijke verantwoording wordt in overleg bepaald met onze opdrachtgevers. Wat vindt de opdrachtgever belangrijk? Welke wensen heeft men daarbij? Hierbij staan People, Planet en Profit centraal.
 

Bij Care Dienstengroep B.V. zijn de volgende 0 vacatures beschikbaar:

Ah, nee! Geen resultaat gevonden? Gelukkig hebben wij twee oplossingen voor je!

1. Pas de zoekfilters (aan de linkerkant) aan om wel vacatures van directe werkgevers te vinden die bij je passen.

2. Wil je direct aan het werk bij jou in de buurt? Kijk voor vacatures van uitzendbureaus op JoBBsquare.