Over ons

Caldic Chemie B.V. is een werkmaatschappij van Caldic BV met haar hoofdkantoor in Rotterdam. Caldic Chemie B.V. is het chemische productiebedrijf binnen de groep gevestigd in Europoort. Het verkoopkantoor van Caldic Chemie BV bevindt zich op het hoofdkantoor in Rotterdam en is verantwoordelijke voor alle exportactiviteiten buiten Europa. 

Caldic BV focust zich op de productie en distributie van basischemicaliën, specialiteiten, voedingsingrediënten en technische producten. Voor alle activiteiten geldt dat ons service georiënteerde karakter onderscheidend is; naast een uitgebreid productportfolio en waarde verhogende services bieden we in-house technologische services en logistieke oplossingen. Hiermee komen we tot business-to-business, gepersonaliseerde oplossingen voor de klant en bieden we voor onze leveranciers de meest efficiënte weg naar hun markt. 
We werken met ruim 1.100 medewerkers in 27 bedrijven in 18 landen. 

Caldic maakt een sterke groei door, zowel geografisch als qua activiteiten. Dit wordt gerealiseerd door succesvolle acquisities en autonome groei.

Bij Caldic Chemie BV zijn de volgende vacatures beschikbaar:

Aantal: 0

Geen resultaten gevonden