Over ons

Café de Zeevaert bestaat al sinds 1980. Hiervoor was in het pand Club Blanchartre gevestigd. Dit was een volledig witte club die later in het gezellige rood bruin is omgetoverd. De Zeevaert was geboren. De Zeevaert staat sinds die tijd bekend om de gezelligheid. In 2004 is de Zeevaert volledig gerenoveerd naar een modern danscafé met de ouderwetse bruine sfeer. Dit was voor veel mensen even wennen, maar de Zeeveart heeft bewezen nog steeds hét bruine feestcafé op Vlieland te zijn en dat houden we ook zo. Welke Vlielandganger is hier niet groot geworden.
 
WestCord Hotels is een hotelgroep met hotels in Amsterdam, Rotterdam, Leeuwarden, Delft en op drie van de waddeneilanden: Vlieland, Terschelling en Ameland. Onze hotels zijn alom bekend. Buiten het feit, dat er veel zorg wordt besteed aan onze gasten, beschikken we ook over uitstekende vergaderfaciliteiten. Wij zijn trots op ons managementteam en medewerkers.
Bij ons mag de gast rekenen op hoge kwaliteit, uitstekende service en persoonlijke aandacht.
 
Ben je geïnteresseerd om een weekend, een aantal dagen, weken of maanden te werken in een hotel, café of restaurant, dan hebben wij te allen tijde mogelijkheden. Niet alleen binnen de WestCord Hotels, maar ook daarbuiten hebben wij interessante banen. Belangrijk is dat je een positieve werkinstelling hebt, er verzorgd uitziet en weet wat je te doen staat als je een horecabedrijf binnentreedt.
 
De salariëring bij WestCord Hotels is altijd aantrekkelijk, en op de waddeneilanden verzorgen we prima kost en inwoning. Werken bij WestCord Hotels betekent verder uitstekende carrière vooruitzichten in een dynamisch bedrijf.

Bij Café de Zeevaert | WestCord Hotels zijn de volgende vacatures beschikbaar:

Aantal: 0

Geen resultaten gevonden