Over ons

Als een van de meest gerespecteerde resellers van Autodesk-producten ter wereld willen we dat onze klanten alles uit de toepassingen van Autodesk kunnen halen. Cadac helpt bedrijven en organisaties om succesvoller te zijn door het digitaliseren van bedrijfsprocessen. CAD en CAD-data speelt daar altijd een centrale rol in.

Cadac Creators is een aparte tak binnen de Cadac Group en is de kweekvijver van talent voor de rest van de organisatie. Wij richten ons daarom met name op jonge enthousiaste engineers, die we een vliegende start van hun carrière bieden. Door werkervaring op te doen als engineer, maar daanaast te groeien door een uitgebreid opleidingsprogramma, dat zowel uit technische kennis als persoonlijke vaardigheden bestaat. 

Met onze vestigingen in Vianen, Heerlen, Meppel, Schiphol en Gent zijn wij altijd vertegenwoordigd in de regio van de klant. Door een steady groei zijn wij voortdurend op zoek naar diverse profielen: van startende technici tot ervaren consultants of IT-Professionals en ook op al deze vestigingen.

Meer info kun je vinden op: https://www.cadac.com/ en https://www.cadac.com/werken-bij/

Bij Cadac Creators Heerlen zijn de volgende 0 vacatures beschikbaar:

Ah, nee! Geen resultaat gevonden? Gelukkig hebben wij twee oplossingen voor je!

1. Pas de zoekfilters (aan de linkerkant) aan om wel vacatures van directe werkgevers te vinden die bij je passen.

2. Wil je direct aan het werk bij jou in de buurt? Kijk voor vacatures van uitzendbureaus op JoBBsquare.