Over ons

Büller Bouwmaterialen is een familiebedrijf met een lange historie: opgericht in 1855 en na diverse verhuizingen en uitbreidingen uiteindelijk het moderne bedrijf, gevestigd in Arkel. Op het terrein vind je magazijnen, het opslagterrein, de showroom en de commerciële en administratieve afdelingen. In totaal werken we met een team van 20 mensen.

Bij ons werken, betekent werken in een kleinschalige organisatie met een hecht team. Er is een open no nonsens cultuur en er zijn korte communicatielijnen. De deuren staan altijd open. We zijn erg collegiaal en er is zeker ruimte voor jouw eigen inbreng!

Als zelfstandig bedrijf zijn wij aangesloten bij inkooporganisatie 4+, waardoor een concurrerende positie in de markt gewaarborgd blijft.

Daarnaast beschikken wij over een uiterst flexibele logistieke afdeling. Dit alles in combinatie met de deskundige ondersteuning van ons personeel maakt van Büller Bouwmaterialen een degelijk bedrijf dat zich betrouwbaar en respectvol zal blijven opstellen naar zowel klant als leverancier.
Voor de levering van bouwmaterialen (zowel ruwbouw als afbouw) kunnen zowel de professionele bouwer als de particulier bij ons terecht.

Bovendien hebben wij in ons leveringsprogramma een breed assortiment tegelwerk en sanitair in uiteenlopende stijlen. In onze showroom vindt u creatieve sanitairopstellingen vol nieuwe ideeën.