Over ons

Brokx Schalken zoekt een medewerker mallen, modellen en gereedschapmaker op LTS/MTS niveau WTB met enkele jaren werkervaring. Pas jij in dit plaatje? Dan gaan wij graag met je in gesprek!

De Organisatie
Brokx-Schalken BV is een gerenommeerd Tilburgs bedrijf met een open cultuur en met ruimte voor persoonlijke inbreng. Met het moderne machinepark van o.a. 13 CNC buigmachines heeft Brokx-Schalken BV zowat de grootste draadstaal buigcapaciteit van de Benelux en omstreken.

Brokx-Schalken BV is actief in de metaalindustrie specifiek gericht op de verwerking van staaldraad tot ruim 18.000 producten zoals onderdelen voor de verlichtingsindustrie, rekken, kooien, fronten, displays en winkelinrichting.

Het machine park van Brokx-Schalken BV is geschikt voor het buigen van staaldraad 2,00 MM tot en met 12,00 MM tot diverse 2 en 3 dimensionale producten en het puntlassen, Co2 lassen en Tig lassen naar complete producten.

Omdat Brokx-Schalken BV voornamelijk grote series produceert en het proces van modellen maken een belangrijke rol speelt in het bedienen van klanten ligt er een sterke verantwoordelijkheid bij het maken van mallen, modellen en specifieke gereedschappen voor het produceren van deze series.
 

Bij Brokx-Schalken BV zijn de volgende 0 vacatures beschikbaar:

Geen resultaten gevonden

Jij een baan, wij geven kinderen een betere toekomst!

Doordat jij gebruik maakt van onze vacatureservice, geven wij kinderen een betere toekomst.

Lees hoe we dat doen