Over ons

Bouwbedrijf vanKollenburg B.V. is gespecialiseerd in uiteenlopende werkzaamheden zoals de complete bouw en onderhoud van woningen, het realiseren van aan- en verbouwingen, het plaatsen van keukens, renovatie van uw badkamer, het installeren van dakkapellen. Voor deze (ver) bouwprojecten werken wij samen met bouwpartners uit de regio die dezelfde filosofie aanhangen als wij; het leveren van kwaliteit voor een scherpe prijs.
 
Maar even zo goed voor de kleine klussen; van die verbouwingen in of om het huis, die maar blijven liggen; een gemetselde afscheiding van de tuin, een muur of plafond die nodig gestucadoord moet worden, een deur die nog moet worden afgehangen!
 
Door onze ruime ervaring in bovenstaande werkzaamheden kunnen wij dus een uitgebreid pakket aan kleine en grote diensten aanbieden aan onze klanten. We zijn een bedrijf met een betrouwbare reputatie, die zijn afspraken altijd nakomt. Projecten worden zo snel mogelijk opgepakt en ook binnen een realistisch gepland tijdschema opgeleverd.
 
Ook gua prijs zit de klant bij ons goed; we weten namelijk de weg naar de juiste leveranciers. Zowel kwalitatief als prijstechnisch. Niet onbelangrijk, aangezien materialen een groot deel van de kostprijs van het project bepalen. Goed inkopen scheelt de klant dus geld. Veel geld. Onze offertes zijn scherp en concurrerend, maar wèl realistisch. Aan extra kosten achteraf en dus overschrijding van het budget zit de klant natuurlijk niet te wachten.
 
Tot slot, ook niet onbelangrijk: de klant heeft bij zijn of haar project altijd direct met de eigenaar te maken. Dat houdt verantwoordelijkheden duidelijk en de lijnen kort.
 
Kortom, alle medewerkers bij Kollenburg Bouwservice bouwen als 1 team met hetzelfde doel!

Bij Bouwbedrijf van Kollenburg B.V. zijn de volgende vacatures beschikbaar:

Aantal: 1