Over ons

Wil jij met jouw ideeën zinvolle technologie vormgeven? Of het nu gaat om de sector Mobility Solutions, Industrial Technology, Consumer Goods of Energy and Building Technology – bij ons krijg je de kans om de levenskwaliteit van mensen wereldwijd te verbeteren. Welkom bij Bosch.
Bosch Thermotechniek is onderdeel van het internationale Robert Bosch-concern. In het kenniscentrum in Deventer wordt gewerkt aan duurzame oplossingen voor heel Europa. Specialisten ontwikkelen hier de warmtetechnologie van de toekomst: HR-technologie gecombineerd met energie uit zonnewarmte, warmteterugwinning en warmtepompen. Daarbij wordt nauw samengewerkt met universiteiten, onderzoeksinstituten en gespecialiseerde industrieën.

Onze producten zijn internationaal toonaangevend. Dat willen we zo houden, door elke dag weer grensverleggend bezig te zijn en alles eruit te halen wat erin zit. Daarom bieden we onze mensen de kans om ook op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, creativiteit en succes alles uit zichzelf te halen. Nieuwsgierig zijn, verder kijken dan het eigen vakgebied..., het wordt bij ons van harte gestimuleerd. Uit ervaring weten we dat dit de manier is om niet alleen uw grenzen, maar ook onze grenzen te verleggen.

De afdeling ASA, After Sales & Services staat voor absolute zekerheid voor onze installateur partners en de gebruikers van onze producten. De afdeling is de technische vraagbaak voor de installateur, of het nu gaat om cv ketels, warmwater apparatuur, warmtepompen of regelapparatuur. Ook voor een technisch advies bij toestelvervanging staan wij de installateur en consument bij met de juiste technische adviezen.