Over ons

Biobeheer B.V. gevestigd te Rotterdam is een onafhankelijk bacteriologisch onderzoeksbureau, dat in 1989 is opgericht. Sinds de oprichting heeft Biobeheer een gestage groei doorgemaakt en is mede door de overname van Klimacare B.V. in 2012 uitgegroeid tot een totaalleverancier op het gebied van wateronderzoek en binnenmilieu onderzoek. Doordat we een eigen ISO17025 geaccrediteerd laboratorium bezitten en BRL 6010 gecertificeerd zijn, verzorgen wij als één van de weinigen in Nederland en België alles vanuit één organisatie.

De Biobeheer Groep is opgebouwd uit de volgende divisies:

  • Biobeheer Laboratorium
  • Biobeheer Binnenmilieu
  • Biobeheer Water
  • Biobeheer België

Deze divisies leveren tezamen het gehele pakket aan diensten en producten van de Biobeheer Groep. Lees meer op de website over de verdeling van deze taken.

Missie Biobeheer Groep
De Biobeheer Groep staat voor de veiligheid van (drink)water en een gezonde werkomgeving door onderzoek en inspectie. Onze diepste overtuiging is dat we een grote bijdrage kunnen leveren aan het veilig gebruik van (drink)water en zorgen dat werknemers kunnen werken in een gezonde werkomgeving. Gedreven en nuchter zijn we altijd op zoek naar vernieuwing, naar de beste onderzoeksmethodes en de nieuwste inzichten op het gebied van onderzoek. Door te innoveren, willen we het niveau van de branche vooruit helpen. Professionals van de Biobeheer Groep zijn om deze reden dan ook aanwezig in brancheverenigingen, werkgroepen en commissies.

Bij Biobeheer Groep is de volgende vacature beschikbaar: