Over ons

Bij Bilthoven Biologicals klaren we samen de klus: vaccins produceren om kinderen wereldwijd een gezonde toekomst te kunnen bieden. En daarvoor zijn veel vaccins nodig! Om aan de vraag naar onze vaccins te kunnen voldoen breiden wij onze productie uit door zowel uitbreiding van bestaande als bouw van nieuwe faciliteiten. In 3 jaar tijd zijn wij al gegroeid van 140 naar bijna 400 medewerkers. Ook in 2016 groeien wij door. Daarom hebben wij ook de komende tijd weer regelmatig nieuwe collega’s nodig in zowel de productie en controle van vaccins als in ondersteunende functies.

Werken bij Bilthoven Biologicals betekent werken in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is. Wij vinden het vanzelfsprekend dat onze medewerkers zich bewust zijn van de verantwoordelijkheid die het produceren van vaccins met zich meebrengt. Soms betekent dit net even een stapje meer doen zodat vaccins op tijd op hun eindbestemming komen: kinderen. We kunnen u in weinig zeggende woorden vertellen hoe onze bedrijfscultuur is. 

Woorden als bijvoorbeeld transparant, resultaatgericht, flexibel, eigen initiatief, klantgerichtheid, eigen verantwoordelijkheid, samenwerken en er zijn er nog wel meer te bedenken. Maar we kunnen het ook kort zeggen: wij hebben hart voor kinderen. Daarom willen we ze beschermen tegen infectieziekten met onze vaccins. Vaccins die met zorg en liefde gemaakt zijn, vaccins die voldoen aan de gestelde kwaliteitseisen.

Denkt u dat u bij ons bedrijf past en overweegt u ons team te versterken? Weet dan dat onze arbeidsvoorwaarden prima in orde zijn.

Bij Bilthoven Biologicals zijn de volgende 0 vacatures beschikbaar:

Geen resultaten gevonden