Over ons

Berden by houweling kent een rijke historie van bijna 80 jaar en opereert vanuit een prachtig pand in Woonboulevard DaVinci in Alphen aan den Rijn. Ook via de webshop kunt u rekenen op onze vertrouwde aanpak.
Juist ook een complete inrichting is bij ons in goede handen. Of u ons nu de vrije hand laat of zelf heel goed weet wat u wilt, u kunt rekenen op de creativiteit van onze adviseurs.
Niets wordt bij het verwerken van uw opdracht aan het toeval over gelaten. U kunt rekenen op een perfecte levering, montage of stoffering van uw aanschaf, geconfectioneerd in ons eigen atelier of gestoffeerd door onze eigen stoffeerders. Niet voor niets is Houweling Kunst van ‘t Wonen een begrip in de regio.
Voor de kinderen hebben we een heuse bioscoop ingericht. Zij kijken naar de laatste films terwijl wij u bijvoorbeeld vertellen welke type bekleding of vloer het meest praktisch is met jonge kinderen.
Kom voor meer moois dan wij u hier kunnen laten zien eens heerlijk verdwalen tussen de royale presentaties van topmerken in onze winkel.

Bij Berden by Houweling zijn de volgende 0 vacatures beschikbaar:

Wij helpen je graag verder op JoBBsquare. Wekelijks hebben wij hier 7000 nieuwe vacatures!

Jij een baan, wij geven kinderen een betere toekomst!

Doordat jij gebruik maakt van onze vacatureservice, geven wij kinderen een betere toekomst.

Lees hoe we dat doen