Over ons

Berdal, gevestigd te Almelo, is al ruim 45 jaar toonaangevend producent, leverancier en private label-specialist in kunststof- en rubberproducten voor de professionele ijzerwaren-, bouwmaterialen- en DHZ-branche.
 
Ons A-merk Gripline is inmiddels een begrip onder de bouwemmers, kuipen en bakken. Daarnaast voeren we onder de naam Foliefol een uniek assortiment met technische- en dampremmende bouwfolies en verpakkingsmaterialen. Onze Pandser-lijn – een uniek shopconcept voor dak-, goot & gevel - biedt de meest duurzame en milieuvriendelijke oplossing voor diverse vocht- en winddichting problemen. Berdal heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en produceert uitsluitend volgens gecertificeerde processen.
 
Met ons zeer brede en diepe assortiment koop je als dealer in de DIY- en professionele bouwsector al het materiaal in bij één leverancier in plaats van verschillende. Continue doorontwikkeling, innovatie, duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid staan bij ons hoog in het vaandel. Dit doen we onder andere door de verticale samenwerking op te zoeken met de vakhandel.

Bij Berdal via LEV Carrièremakers zijn de volgende 0 vacatures beschikbaar:

Wij helpen je graag verder op JoBBsquare. Wekelijks hebben wij hier 7000 nieuwe vacatures!

Jij een baan, wij geven kinderen een betere toekomst!

Doordat jij gebruik maakt van onze vacatureservice, geven wij kinderen een betere toekomst.

Lees hoe we dat doen