Over ons

Daarom Roza Beautycentre
Werken bij Roza Beautycentre betekent werken in een zeer professionele, maar toch ook warme sfeer met gemotiveerde en klantvriendelijke collega’s die over de expertise beschikken van een diverse reeks aan behandelingen. Medewerkers typeren ons als een salon waarbij het team net één grote familie is. Er is geen sprake van een hiërarchie, iedereen wordt gelijk behandeld en innovatieve ideeën en tips zijn van iedereen van harte welkom!

Daarom behandelingen
Behandelingen als laser ontharing met de Lightsheer ET Diode Laser worden frequent uitgevoerd.

Daarnaast worden er diverse gezichtsbehandelingen gegeven, waaronder de acne behandeling, de standaardgezichtsbehandeling en de microdermabrasie behandeling. Elektrische epilatie wordt ook uitgevoerd binnen deze salon.

Ook is er een kapsalon aanwezig in de salon. Verder worden behandelingen als permanente make-up, wimperextensions en lash volume lifting aangeboden.

Wij bieden dus een zeer uitgebreid aanbod op het gebied van Beauty!

Daarom huidtherapie
Wij zijn erin geïnteresseerd om onze scala aan gezichtsbehandelingen uit te breiden met bijvoorbeeld littekenbehandelingen, dermarollers, chemische peelings, camouflagetherapie, oedeem, ouderdomsvlekken en pigmentatie tegengaan.

Ervaring en kennis m.b.t. laser en gezichtsbehandelingen van een huidtherapeut is een pré.

Bij Beautycentre Roza zijn de volgende 0 vacatures beschikbaar:

Geen resultaten gevonden

Jij een baan, wij geven kinderen een betere toekomst!

Doordat jij gebruik maakt van onze vacatureservice, geven wij kinderen een betere toekomst.

Lees hoe we dat doen