Waarom onze organisatie

Basalt is voorloper op het gebied van E-health
Het samenwerken met andere disciplines zorgt ervoor dat je samen de patiënt écht verder kan helpen
Er is een laagdrempelige en vooral gezellige sfeer

Wij bieden

Lunchkorting
Ziekenhuis Cao / AMS
Basalt draagt zorg voor aanmelding bij het Pensioenfonds Zorg en Welzijn

Onze recruiter

Over ons

Basalt is hét expertisecentrum voor revalidatiezorg in de regio Zuid-Holland. Wij zijn er voor diegenen die te maken hebben met de gevolgen van een ongeval, ziekte of aandoening. Bij Basalt leren we kinderen, jongeren en volwassenen met de nieuwe situatie omgaan, in kracht te groeien en zo zelfstandig mogelijk te leven. Vanuit alle perspectieven van positieve gezondheid werken we samen met de patiënt aan de meest waardevolle revalidatie en met het best passende zorgaanbod. Daarom werken we in interdisciplinaire teams.

Bij Basalt werken betekent:

  • De patiënt helpen om de grip op het lichaam terug te krijgen en met de nieuwe situatie om te gaan;
  • Samen beslissen met de patiënt;
  • De focus op positieve gezondheid;
  • Makkelijk kunnen binnenlopen bij je collega’s en manager;
  • Integreer je innovatieve online behandelingen in je behandelplan. Basalt is voorloper op het gebied van eHealth. Fysiotherapeuten maken gebruik van de digitale toepassing Physitrack.


Onze waarden

Expertise
Medewerkers investeren continue in zichzelf om professioneel en persoonlijk te ontwikkelen. Basalt zet deskundigheid in om excellente revalidatiezorg te verlenen.
Samenwerking
Elke medewerker draagt bij aan gezamenlijke resultaten door optimale afstemming tussen de eigen competenties en die van het team en heeft daarmee een actieve bijdrage in het eindresultaat van Basalt.
Grenzen verleggen
De drive om het vandaag net iets beter te doen dan gisteren. Dit geldt voor zowel de kwaliteit als de doelmatigheid van de zorgverlening die Basalt biedt.
Eigenaarschap
Medewerkers ontfermen zich over hun deel van de zorg- en of dienstverlening en neemt zijn eigen, volle verantwoordelijkheid voor zijn eigen handelen.

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Leuk dat je solliciteert! Je ontvangt automatisch een bevestiging van je sollicitatie via e-mail...
Briefselectie
Binnen een paar dagen na de sluitingsdatum van de vacature kun je een reactie verwachten. Houd je e-mail goed in de gaten!
Eerste interview
Graag horen we jouw toelichting op je sollicitatie en beantwoorden we jouw vragen. Na het eerste gesprek kan nog een tweede of derde gesprek volgen. Als laatste worden referenties opgevraagd.
Contract
Je ontvangt een e-mail met hierin de arbeidsvoorwaarden waar je op kunt reageren.