Over ons

Sinds 1966 is de naam Heerschap al een begrip in Limburg. In dat jaar openden John en Toos Heerschap hun bakkerij. Inmiddels is het bakkerijtje in 50 jaar tijd uitgegroeid tot een groot en dynamisch bedrijf. Met zoon Stan aan het roer levert Bakkerij Heerschap met liefde voor het ambacht zeven dagen per week aan de winkel in Roggel en aan de eigen zes Jumbo Heerschap-supermarkten.
Met een bakkersdiploma op zak en een sterke wil startten John en zijn vrouw Toos een eigen bakkerij. Ze werkten 80 à 90 uur per week. Later kwam ook zijn broer Piet in de zaak. Het bedrijf groeide; er kwamen winkels/supermarkten bij en de bakkerij verhuisde, werd later nog eens vergroot en was in die tijd de grootste en modernste ambachtelijke bakkerij van heel Limburg.
Als bakker en als supermarkt willen wij een steentje bijdragen aan de sfeer, samen eten, genieten, gezelligheid en geluk. Dit doen we door de lekkerste en meest verse producten te bieden maar ook doen wij ons uiterste best om ervoor te zorgen dat onze klanten zich echt thuis voelen in onze winkels. 
Ervaar het zelf en proef de prettige sfeer en de lekkere proeverijtjes bij Bakkerij Heerschap in Roggel en in de Jumbo Heerschap-winkels. Beleef bij ons het GastHeerschap!

Bij Bakkerij Heerschap B.V. zijn de volgende vacatures beschikbaar:

Aantal: 0

Geen resultaten gevonden